Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
25/02/2019 12:47:01 - 25/02/2019 12:47:01 - 14950 Okunma

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kulübü öğrencileri ile Kulüp Danışmanı Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Politika Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Muharrem EKŞİ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü 22 Şubat 2019 Cuma günü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Anıl OCAK, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e 13.12.2016 tarihinde kurulan Uluslararası İlişkiler Kulübünün faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Üniversitemiz Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADAM) ile ortaklaşa gerçekleştirilmesi planlanan “Küresel Siyasette Güncel Sorunlar Zirvesi” projesinin sunumunu yaptı.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise; kulübün faaliyetlerini takip ettiğini,  öğrenci odaklı üniversite olma vizyonu çerçevesinde kulübü ve gerçekleştirecekleri projeleri desteklediğini ifade etti. Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Uluslararası İlişkiler Kulübünün AR-GE ve Proje birimlerinden uluslararası düzeyde proje gerçekleştirmelerini beklediğini dile getirerek şöyle konuştu: “Bu hususta üniversite olarak gerekli desteği sağlamaya hazırız. Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği ücretsiz eğitim kursları ve programlarına katılmanızı tavsiye ediyorum. Böylelikle proje yazma, kodlama, yapay zekâ ve dijital dönüşüm gibi 21.yüzyılın yeni iş alanlarında kendinizi geliştirebilirsiniz. Biz bu konuda Üniversite olarak öğrencilerimizin çeşitli alanlarda kendilerini geliştirmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Ziyaretin sonunda 2018-2019 Eğitim - Öğretim döneminde Küresel Politika ve Güncel Sorunlar Masası olarak “Türkiye-ABD İlişkilerinde Güncel Sorunlar”, “Rusya-Ukrayna Krizi”, “AB’nin Krizi” ve “Türkiye’nin Sınır Ötesi Operasyonları” gündemlerinin ele alındığı dört oturum şeklinde gerçekleştiren konferans ve panel oturumlarına iştirak eden öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR tarafından katılım belgesi takdim edildi.

Uluslararası İlişkiler KADAM KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ULUSLARARASI İLİŞKİLER KULÜBÜ, REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. BÜLENT ŞENGÖRÜR’Ü ZİYARET ETTİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.