27/02/2019 12:26:30 - 27/02/2019 12:26:30 - 8703 Okunma

Yeşilay’ın bağımlılığı önleme programı olan “Benim Kulübüm Yeşilay” projesinde gönüllü olarak görev alan Üniversitemiz Genç Yeşilay Kulübü öğrencileri, 22 Şubat 2019 Cuma günü Gaziosmanpaşa İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Genç Yeşilay Kulübü öğrencileri, gün boyu grup halinde resim, sunum ve afiş çalışmaları gibi eğlenceli aktivitelerle bağımlılıklara kaşı öğrencileri bilgilendirmeye çalıştı.

Kulüp Danışmanı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Vedat AÇAR, yaptığı açıklamada; öğrencilerin bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam sürmeleri hususunda Kırklareli’deki tüm okullara ulaşarak farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. AÇAR, bu kapsamda projede kendilerine destek veren Gaziosmanpaşa İlkokulu yönetimine ve öğrencilerine teşekkür etti.

YEŞİLAY KLÜ

“BENİM KULÜBÜM YEŞİLAY” PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ