05/03/2019 14:26:14 - 05/03/2019 14:26:14 - 9298 Okunma

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 08 Mart 2019 Cuma Günü saat 11.00'da Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi II. Merkezi Derslikler Binası 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonunda "Üniversitede Kadın Yönetici Olmak" konulu panel düzenlenecektir.

Moderatörlüğünü Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. V. Türkan DOĞRUÖZ'ün yapacağı panele; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Personel Daire Başkanı Sayın Hülya TUÇ konuşmacı olarak katılacaktır. Etkinliğimize tüm üniversite personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Panel