Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/03/2019 10:53:47 - 06/03/2019 10:53:47 - 11421 Okunma

Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sürekli İşçi (Güvenlik İşleri) kadrosunda görev yapan personele yönelik eğitim semineri düzenlendi.

İleri Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda 04 – 05 Mart 2019 tarihlerinde Üniversitemizde görev yapan güvenlik personelinin bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmetinin kalitesinin arttırılması amacıyla iki grup halinde düzenlenen eğitimde; halkla ilişkiler, iletişim ve kitle psikolojisi konuları anlatıldı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Kürşat ERKAL, temel hak ve hürriyetlerin korunması, mevzuat bilgilerinin ve iletişim becerilerinin arttırılması, aidiyet duygularının geliştirilmesi ile özel güvenlik hizmetlerinin iyileştirilmesi amacıyla “etkili iletişim”, “genel kollukla ilişkiler”, “güvenlik tedbirleri” ve “özel güvenlik hukuku ve kişi hakları” konularında; Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Furkan ERDOĞDU ise, kitle psikolojisi, grup dinamiği ve öfke kontrolü, toplumsal olaylarda teknik ve taktik düzenler konularında katılımcılara bilgiler verdi.

Güvenlik Eğitim KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
GÜVENLİK PERSONELİ EĞİTİM
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.