11/03/2019 13:23:51 - 11/03/2019 13:23:51 - 6072 Okunma

08 Mart 2019 Cuma günü Kırklareli’ne gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan AKSU, ilk olarak Kırklareli Gençlik Spor Müdürlüğü ile tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan AKSU, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün de katılımı ile Ahmet Cevdet Paşa Yurdunu gezip; gençlerle sohbet ederek isteklerini ve arzularını dinledi.

Ziyaretin sonunda Ahmet Cevdet Paşa Yurdu anısına Bakan Yardımcısı Sinan AKSU’ya Gençlik Spor Bakanlığı Yurtlar Kurumunu simgeleyen her dilden, dinden, ırktan, mezhepten ve her görüşten öğrenci barındırmasını anlatan hoşgörü temalı hediye takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlık KLÜ

GENÇLİK ve SPOR BAKAN YARDIMCISI SİNAN AKSU, AHMET CEVDET PAŞA YURDUNU ZİYARET ETTİ