13/03/2019 12:36:10 - 13/03/2019 12:36:10 - 9774 Okunma

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızın Kabulünün 98. yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un vefatının 83. yıldönümü münasebeti ile Kırklareli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı” düzenlendi.

12 Mart 2019 Salı günü Kırklareli Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa; Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, 55. Mekanize Piyade Komutanı Tuğgeneral Turan İNAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, İl Emniyet Müdürü Erkin ADALAR, İl Jandarma Komutanı Albay Kadir OĞUZ, kamu kurumlarının müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Şiirlerin okunduğu ve tiyatro gösterilerinin sergilendiği programda öğrenciler tarafından “İstiklal Marşı” konulu oratoryo gösterisi sergilendi. Okullar arasında yapılan “İstiklal Marşı” temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

İstiklal Marşı Mehmet Akif Ersoy KLÜ

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ