Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
13/03/2019 14:05:43 - 14/03/2019 14:05:43 - 11485 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından “Mezunlarla Söyleşi” konulu panel düzenlendi.

13 Mart 2019 Çarşamba günü II. Merkezi Derslikler Binası III No’lu Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nergiz AYDOĞDU, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Dr. Öğr. Üyesi Nergiz AYDOĞDU, Üniversitemizden mezun olan ve şuan kamu kurumlarında görev yapan panelistlerin öğrencilerimizle buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Oğuz KAAN’ın yaptığı panelde Gelir Uzman Yardımcısı Elif KOÇ, Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Hasan Hüseyin KOCAER ve Evlad-ı Fatihan Yurt Müdürlüğü’nden Nurşen ALBAY, çalışma hayatlarını ve sektör tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Kendi öğrencilik yıllarından kesitler paylaşan panelistler, özellikle öğrencilik yıllarında zamanın daha iyi değerlendirilmesi ve kariyer planlamalarının yapılarak bu planlamalar doğrultusunda uygun çalışmaların yapılması konularında katılımcılara tavsiyelerde bulundu.

Panel, konuşmacılara plaket takdiminin ardından sona erdi.

Mezunlarla Söyleşi Panel KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“MEZUNLARLA SÖYLEŞİ” KONULU PANEL DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.