14/03/2019 09:50:45 - 14/03/2019 09:50:45 - 10960 Okunma

Üniversitemiz Kavaklı Yerleşkesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu “Yaratıcılık ve Drama Atölyeleri” açılış töreni düzenlendi.

13 Mart 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış töreninde kurdeleyi Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil YÜCEL, SAĞLIK Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN kesti.

Akabinde Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Halil YÜCEL başta olmak üzere beraberindekiler "Çocuk Gelişimi Programı Sanat ve Yaratıcılık Atölyesi Kurma (BAP157 Nolu)" ve “Okul Öncesi Fen Konuları Yaracı Drama Etkinliklerinin Geliştirilmesi (BAP127 Nolu)" projelerin kapanış sergilerini gezerek yapılan projeler hakkında bilgiler aldı.

Program, Üniversitemiz Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi öğrencilerinin tiyatro gösterimi ve projede yer alan öğretim görevlileri ile öğrencilere teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.

Yaratıcılık Drama Atölye Açılış Töreni KLÜ

ÇOCUK GELİŞİMİ SANAT, YARATICILIK ve DRAMA ATÖLYELERİNİN AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ