20/03/2019 12:05:25 - 20/03/2019 12:05:25 - 10036 Okunma

Kırklareli Valiliği koordinatörlüğünde yürütülen “Umutlu Yarınlar” projesi kapsamında, Vali Faik Üstün İlkokulu’nda okuyan 45 çocuk ile çocukların birebir eşleştiği ve çocuklara rol model olma çalışmaları yapan Üniversitemiz Çocuk Gelişimi ve Sosyoloji Bölümü öğrencileri fidan dikti.

19 Mart Salı günü Üniversitemiz Kayalı Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kırklareli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet KARAMAN, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil YÜCEL, Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazinin oğlu Osman’ı canlandıran oyuncu Emre ÜÇTEPE ve öğrenciler katıldı.

Tema Vakfı’nın desteği ile Üniversitemiz öğrencilerinin çocuklara rol model olarak eğitimlerinin sürdürülebilirliğini arttırma amacıyla yapılan çalışmalar Üniversitemize de taşındı. Bu kapsamda çocuklarda çevre bilinci oluşturmaya yönelik kazılan çukurlara fidan dikildi.

Umutlu Yarınlar Proje Fidan Dikim KLÜ

UMUTLU YARINLARA