Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/03/2019 16:01:47 - 21/03/2019 16:01:47 - 9177 Okunma

Üniversitemiz Batı Trakya Kamu Kulübü tarafından “Vatana Can Verenlere Vefa Programı" düzenlendi.

20 Mart 2019 Çarşamba günü 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet KARAMAN, akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı. Şehit Ömer HALİSDEMİR'in kardeşi Savaş HALİSDEMİR ise programda konuşmacı olarak yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Batı Trakya Kamu Kulübü Başkanı Adnan KIZILTEPE, programa katılan şehit ailelerine, yakınlara ve konuklara teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ise, bizi toplum yapan, millet yapan değerlerin vefa olarak tanımlandığını öğrenmekten memnuniyet duyduğunu dile getirerek bu anlamlı program vesilesiyle tüm şehitlerimizin rahmet, minnet ve sevgiyle anıldığını ifade etti.

Konuşmaların ardından bir sinevizyon gösterimi yapıldı ve Kırklareli İl Müftülüğü Murakıp Harun NAMLI eşliğinde bütün Şehitler için dua edildi.

Program, Ömer HALİSDEMİR’in kardeşi Savaş HALİSDEMİR’e plaket takdim edilmesi ile son buldu.  

Program öncesinde Ömer HALİSDEMİR’in kardeşi Savaş HALİSDEMİR, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Vatana Can Verenler Vefa KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZDE “VATANA CAN VERENLERE VEFA PROGRAMI” DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.