Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/03/2019 16:18:56 - 21/03/2019 16:18:56 - 10150 Okunma

Üniversitemiz Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KIRKBAL) tarafından “Balkan Bilgilendirme Program Serisi” nin ilki düzenlendi.

18 Mart 2019 Pazartesi günü Kırklareli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hundi Hatun Yurdu’nda gerçekleştirilen programa; Hundi Hatun Yurt Müdiresi Neşe KAHYAOĞLU, Kırklareli Olgunlaştırma Enstitüsü Müdürü Hilal Liliyar ÖZEFSUN, Kırklareli Olgunlaştırma Enstitüsü Ar-Ge Uzmanı Nükhet TÜRKAY, Balkanlara ilgi duyan vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KARAKUŞ, katılımcılara “Çanakkale Destanı ve Evlad-ı Fatihan Vefası” adı altında ”Balkanlardan Çanakkale Savaşına” gelen kahramanların hikâyelerini anlattı.

Çanakkale Destanı’nın Balkan boyutunun görseller eşliğinde ele alındığı ve ilgiyle takip edilen faaliyet sonrasında Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KARAKUŞ, Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkez, olarak Kırklareli’den başlayarak Türkiye geneli ve Balkanlar’da bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceklerini kaydetti.

Balkan Bilgilendirme KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“BALKAN BİLGİLENDİRME PROGRAMI” DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.