Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/03/2019 16:43:48 - 21/03/2019 16:43:48 - 11365 Okunma

Üniversitemiz Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü 2018-2019 Bahar Dönemi Mart ayı etkinlikleri kapsamında "Yurdu Yaşatmak İçin Can ve Kan Verenlere Vefa Gecesi" temalı konser ve şiir gecesi düzenlendi.

15 Mart 2019 Cuma akşamı Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon’da düzenlenen programa; Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Doç. Dr.  Bülent BAYRAM, Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bülent ŞEN, Pınarhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Küy Müzik Grubu’nun katılımıyla gerçekleştirilen programda Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Uğur ALKAN yönetimindeki Küy Müzik Grubu, birbirinden güzel kahramanlık içerikli türkü ve marş seslendirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Doç. Dr.  Bülent BAYRAM, bölüm olarak gerçekleştirilen etkinliklerle “milli ve manevi değerlere saygılı insan yetiştirme” hedefine hizmet edildiğini belirtti.

Gecede Öğr. Gör. Uğur ALKAN yönetimindeki Küy Müzik Grubunun seslendirdiği müzikler eşliğinde birçok öğrenci, kahramanlık şiirleri okudu. Akabinde Küy Müzik Grubu tarafından Balkanlar’dan Tükistan’a kadar bütün Türk dünyasından seslendirilen marş ve kahramanlık türküleri söylendi ve katılımcılar duygulu anlar yaşattı.

Büyük bir ilgiyle takip edilen program; toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Vefa Gecesi Konser Şiir KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
"YURDU YAŞATMAK İÇİN CAN VE KAN VERENLERE VEFA GECESİ" DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.