22/03/2019 11:44:57 - 22/03/2019 11:44:57 - 7112 Okunma

Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’nda “Çanakkale Savaşları” konulu seminer gerçekleştirildi.

Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Edip DURMAZ ve Tarih Araştırmacısı ve Koleksiyoner Mustafa GÜLTEKİN’in katılımıyla gerçekleşen seminerde Çanakkale Savaşı’nın bilinmeyen yönleri anlatılarak Çanakkale’deki şehitler ve gaziler bir kez daha anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seminerin açılış konuşmasını, Dr. Öğr. Üyesi Edip DURMAZ gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Lüleburgazlı Tarih Araştırmacısı ve Koleksiyoner Mustafa GÜLTEKİN’in “Fotoğraflarla Çanakkale Savaşları” başlıklı sunum yaptı. Akabinde Dr. Öğr. Üyesi Edip DURMAZ bir kez daha kürsüye gelerek “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Savaşları” temalı bir konuşma yaptı.

Program, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN’ın katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Çanakkale Savaşları Seminer KLÜ