Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/04/2019 13:09:53 - 03/04/2019 13:09:53 - 14180 Okunma

Bir dizi etkinliğe katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kırklareli’ne gelen Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, Kırklareli Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ, Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet KARAMAN ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner ILIK da eşlik etti.

Rektörlük binası önünde Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdüsselam ARI tarafından karşılanan Diyanet İşleri Başkanı ERBAŞ, makama geçerek Üniversitemiz Şeref Defterini imzaladı.

Duygu ve düşüncelerini kaleme alan Prof. Dr. ERBAŞ, Şeref Defterine şunları yazdı: “Kırklareli Üniversitesi’ni ziyaret etmek benim için oldukça anlamlıdır. Zira Üniversiteler şehirlerimizin bilgi-hikmet, ilim-irfan merkezleridir. Rabbimden niyazım Üniversitemizin nice gençlerimizin, Devletimizin ve milletimizin maddi ve manevi kalkınmasına katkı sağlamalarına destek olmasıdır. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere tüm akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve personelimize en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.” 

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Diyanet İşleri Başkanı ERBAŞ’a teşekkür etti. Üniversitemizin fiziki, idari ve akademik yapısı, yapılan çalışmaları, ortaya konulan yenilikleri ve sunulan hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Diyanet İşleri Başkanı ERBAŞ’a vazo hediye etti. Diyanet İşleri Başkanı ERBAŞ ise Rektörümüze, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

Ziyaretin akabinde Merkez Kampüsümüzde bulunan Prof. Dr. Osman ÖZTÜRK Camii’ni gezen Prof. Dr. ERBAŞ, Rektörümüz ŞENGÖRÜR’den Cami hakkında bilgi aldı. 

Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ALİ ERBAŞ, REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. BÜLENT ŞENGÖRÜR’Ü ZİYARET ETTİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.