Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
05/04/2019 14:25:43 - 09/04/2019 14:25:43 - 14436 Okunma

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan ALTINTEL, beraberinde Başkan Yardımcısı Hikmet YILDIRIM ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 04 Nisan 2019 Perşembe günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı bünyesinde yürütülen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin uygulama ihtiyacı için Merkezimizin sunacağı katkılar ve üniversite-sanayi işbirliğinin önemi konularının da ele alındığı ziyaretin akabinde Rektörümüz ŞENGÖRÜR, konuklarıyla birlikte Mühendislik Fakültesi Laboratuvarları ve Merkezi Araştırma Laboratuvarını gezdi. Üniversitemize kazandırılan teknolojik cihazlar, laboratuvar malzemeleri ve ekipmanlarla güçlü bir yapıya kavuşan laboratuvarlar bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Rektörümüz ve beraberindekiler ilk olarak Mühendislik Fakültesi Laboratuvarının B Blok binasında Gıda Mühendisliği ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği laboratuvarlarını, C Blok binasında Makine Mühendisliği Laboratuvarını, A Blok binasında ise İnşaat Mühendisliği laboratuvarı ile bakım onarım atölyesini gezdi. Daha sonra Merkezi Araştırma Laboratuvarı gezildi. Gezi sırasında birim sorumluları tarafından laboratuvarlarda yapılan analiz ve ölçüm hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

KLÜ Laboratuvar Tanıtım

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZİN LABORATUVAR İMKANLARI TANITILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.