Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/04/2019 12:09:55 - 09/04/2019 12:09:55 - 12149 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 08-12 Nisan 2019 tarihleri arasında bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan “Kariyer Günleri”nin açılış töreni, 08 Nisan 2019 Pazartesi günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılış törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN, davetliler, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, kariyer gelişiminin insanın hayatı boyunca devam eden ve kişiye özgü bir süreç olduğunu belirterek bu süreçte insanın kendini keşfetmesi, iş gücü piyasasının gereklerini analiz etmesi ve aldığı kariyer kararları için bilimsel bilginin ışığında bir planlama yapmasının gerektiğini ifade etti.

9 yıldır aralıksız bir şekilde düzenlenen Kırklareli Üniversitesi Kariyer Günleri’nin öğrenci ve mezunlar için “iş gücü piyasasının gereklerini analiz etmek” noktasında önemli bir fırsat sunduğunu dile getiren Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu yıl 08-12 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleşecek Kariyer Günlerinde 160 profesyonel konuşmacı, 87 Etkinlikle öğrenci ve mezunlarımızla buluşacak. Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizin koordinatörlüğünde akademik birimlerimizin katkılarıyla hazırlanan programın öğrenci ve mezunlarımızın kariyer planlamasına ışık tutacağına inanıyorum. Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günlerinin öğrenci ve mezunlarımıza, iş dünyasına, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.”

Açılış konuşmasının akabinde Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz “9. Kariyer Günleri”nin açılış kurdelesini kesti.

9. Kariyer Günleri Açılış

Facebook Twitter Google Plus
9. KARİYER GÜNLERİ AÇILIŞ TÖRENİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.