Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/04/2019 12:11:17 - 09/04/2019 12:11:17 - 13302 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “9. Kariyer Günleri” kapsamında düzenlenen “Girişimcilik” konulu söyleşi programında Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN, 08 Nisan 2019 Pazartesi günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1. No’lu Konferans Salonu’nda Üniversitemiz öğrencileriyle bir araya geldi.

Söyleşi programına; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN, davetliler, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinliğin başlangıcında katılımcılara Şahinler Holding kurumsal tanıtım filmi sunuldu. Ardından kendi yaşam öyküsünü anlatarak konuşmasına başlayan Kemal ŞAHİN, girişimcilik tecrübesini ve iş hayatında başarılı olmak için yapılması gerekenleri öğrencilerimizle paylaşarak Şahinler Holding’in misyon ve vizyonu, değerleri, kurum felsefesi, temel ilkeleri, istihdamı ile sosyal sorumluluk projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Kemal ŞAHİN, iki saate süren ve ilgiyle dinlenen programın sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Ardından Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN’e değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu. ŞAHİN, konferans başlamadan önce Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Söyleşi KLÜ Kemal Şahin

Facebook Twitter Google Plus
Kariyer Söyleşisi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.