Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
10/04/2019 09:11:14 - 10/04/2019 09:11:14 - 12630 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Sosyal Hizmetlerinin Geleceği; Yaşlı Bakımı ve Çocuk Gelişiminde İstihdam Tercihleri” konulu kariyer semineri düzenlendi.

Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon’da 08 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleşen etkinliğe; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. Kırklareli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Erdoğan KARA, Kırklareli Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü Yasin ADLI, Kırklareli İŞKUR Müdürü Gülcan AYYILDIZ, Kırklareli İŞKUR İŞ ve Meslek Danışmanı Erdem DUYMUŞ ile Sinan YALÇIN ise seminere konuşmacı olarak katıldı.

İş başvuruları ve işe alım süreçleri ile ilgili öğrencilerin bilgilendirildiği seminerde Kırklareli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Erdoğan KARA, yaşlı bakımı ve çocuk gelişimi mezunlarının iş imkânı bakımından geniş bir yelpazeye sahip olduğunu ifade etti. İş tanımlarının yönetmelikte açıkça ifade edildiği üzerinde duran KARA, bunun yanı sıra çalışılan kurumun ortak yükünün paylaşılmasının oldukça değerli olduğuna dikkat çekti.

Seminerde Sosyal Hizmet Bölümü'nün insanların, değişen toplumsal koşullara ayak uydurabilmesinde toplumsal refah alanlarını geliştirici ve genişletici bilgi-hizmet modellerinin üretimini ve hayata geçirilmesini sağlayıcı profesyoneller yetiştirmeyi amaçladığı aktarıldı.

Akabinde Kırklareli İŞKUR Müdürü Gülcan AYYILDIZ, Kırklareli İŞKUR İŞ ve Meslek Danışmanı Erdem DUYMUŞ ile Sinan YALÇIN, İŞKUR fırsatları ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

Seminer, soru – cevap kısmının ardından katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Sosyal Hizmetler Yaşlı Bakım Çocuk Gelişimi İstihdam KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
SOSYAL HİZMETLERİN GELECEĞİ; YAŞLI BAKIMI ve ÇOCUK GELİŞİMİNDE İSTİHDAM TERCİHLERİ KONUŞULDU
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.