Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/04/2019 12:19:50 - 11/04/2019 09:50:11 - 13645 Okunma

Üniversitemiz, EKET Fuarcılık tarafından 02 – 03 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezi’nde; 04 Nisan 2019 tarihinde Tekirdağ Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Meslek ve Kariyer Fuarları” nda üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Kırklareli Üniversitesi’ni, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri; Öğr. Gör. Ezgi ZENGİN ile Samet ERGİ temsil etti. Devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkânları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak 15 Haziran – 16 Haziran tarihleri arasında yapılacak Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) ve Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) öncesinde öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkânları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi.

Meslek Kariyer Fuar KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZ İSTANBUL ve TEKİRDAĞ’DA DÜZENLENEN “MESLEK ve KARİYER FUARLARI”NDA TANITILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.