Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/04/2019 10:27:25 - 11/04/2019 10:27:25 - 10830 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Mezuniyet Sonrası İş Hayatı ve Tecrübe Paylaşımı” konulu konferans düzenlendi.

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu’nda 09 Nisan 2019 Salı günü düzenlenen konferansa; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rengin AK, bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BBDK) Daire Başkanı Mehmet SARI, Birevim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mahir ORAK ve Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre BEJİ’nin konuşmacı olarak yer aldığı konferansta öğrencilere mezuniyet sonrası kariyer basamaklarında dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgiler verildi.

Konuşmacılar öğrencilere kendi iş hayatlarından örnekler de vererek iş hayatında ekip ruhunun önemli olduğunun altını çizdi. İş hayatında iletişimin önemli olduğuna vurgu yapılan konferansta en az bir yabancı dil öğrenilerek sürekli gelişim sağlamanın önemli konulardan biri olduğu söylendi.

Konferans, konuşmacıların öğrencilere kurumlarında istihdam olanakları hakkında aydınlatıcı bilgiler sunmalarının ardından soru – cevap kısmıyla devam etti. Konferansın sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rengin AK, katılımcılara günün anısına teşekkür belgesi takdim etti.

Mezuniyet İş Hayatı Tecrübe Paylaşımı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“MEZUNİYET SONRASI İŞ HAYATI ve TECRÜBE PAYLAŞIMI” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.