Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/04/2019 11:43:00 - 11/04/2019 11:43:00 - 9701 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Sağlık Yüksekokulu tarafından “Medicana Sağlık Grubu: Mezuniyet Sonrası Çalışma Alanları ve Kariyer İmkânları” konulu söyleşi düzenlendi.

II. Merkezi Derslikler Binası II No’lu Konferans Salonu’nda 10 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleşen etkinliğe Medicana Sağlık Grubu İnsan Kaynakları Sorumlusu Reyhan ÇABUKEL ve Medicana Sağlık Grubu Eğitim Hemşiresi Ayten ÇELİK konuşmacı olarak katıldı.

İnsan Kaynakları Sorumlusu Reyhan ÇABUKEL konuşmasında, Medicana Hastanesi’ni tanıtarak, hastanenin sunduğu imkânlar ve insan kaynakları süreci hakkında öğrencilere bilgi verdi ÇABUKEL hastanenin pek çok ilde yatırımları bulunduğuna dikkat çekerek çalışanlarının mutluluğunun onlar için oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Eğitim Hemşiresi Ayten ÇELİK ise; hastanenin organizasyon şemasını tanıttı. Hemşireliğin kutsal bir görev olduğunu dile getiren ÇELİK Medicana Sağlık Grubu’nun bu sebeple hemşire eğitimlerine önem verdiğini ve onlara her türlü imkânı sunduklarını söyledi.

Seminer, soru – cevap kısmının akabinde katılımcılara günü anısına teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Medicana Çalışma Alanları Kariyer İmkanları KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
MEDİCANA SAĞLIK GRUBU’NDA MEZUNİYET SONRASI ÇALIŞMA ALANLARI ve KARİYER İMKÂNLARI KONUŞULDU
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.