11/04/2019 12:40:28 - 11/04/2019 12:40:28 - 10044 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günü etkinlikleri kapsamında Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Otis Asansör: Sizinle Birlikte Yükseliyoruz” konulu konferans düzenlendi.

II. Merkezi Derslikler Binası II No’lu Konferans Salonu’nda 10 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleşen konferansa OTİS Asansör İnsan Kaynakları Uzmanı Ayşenur Şahin ÖZCANDAN ve İpek AYYILDIZ konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmasında OTİS Asansör’ün kuruluş ve organizasyon sürecinden bahseden ÖZCANDAN, İnsan Kaynakları Uzmanı olarak işe alım sürecinde dikkat edilen noktalar ile ilgili tüyolar verdi. Konuşmasında yabancı dil bilgisinin adayı bir adım öne geçirdiğini de söyleyen ÖZCANDAN, adayların işe başvuru aşamasında CV’de kendilerini diğerlerinden ayıran nitelikleri ön plana çıkartmaları gerektiğine değindi.

Öğrencilerle soru – cevap şeklinde interaktif olarak geçen konferans sonunda katılımcılara günün anısına teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Otis Asansör Kariyer İmkanları KLÜ

“SİZİNLE BİRLİKTE YÜKSELİYORUZ” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ