12/04/2019 09:55:49 - 12/04/2019 09:55:49 - 9738 Okunma

Öğrencilerde kariyer bilinci oluşturmak ve onların kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen 9. Kariyer Günleri kapsamında Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Danone Atölye Çalışması: Danone’de Anlamlı Yolculuk” konulu konferans düzenlendi.

II. Merkezi Derslikler Binası II No’lu Konferans Salonu’nda 10 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleşen konferansta; Danone İnsan Kaynakları Müdürü Bora GEREM, mümkün olduğu kadar fazla sayıda insana gıda yoluyla sağlık ulaştırma misyonuyla hareket eden Danone Firması hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Sütlü ürünler, Su, Anne – Bebek Beslenmesi ve Medikal Beslenme vb. iş birimlerinden oluşan Danone’de öğrencileri anlamlı bir yolculuğa çıkartan GEREM,  Satış, Pazarlama, Medikal, Tedarik Zinciri, Finans ve İnsan Kaynakları gibi farklı fonksiyonel birimlerde öğrencilerin çalışma imkânları olduğunu söyledi. GEREM, konferansta öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlarken kendi kariyer hayatından da kesitler sundu.

DANONE Yolculuk Kariyer Günleri KLÜ

“DANONE’DE ANLAMLI YOLCULUK” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ