12/04/2019 14:36:09 - 12/04/2019 14:36:09 - 9508 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu tarafından “Türkiye'de İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu konferans düzenlendi.

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu B Blok Konferans Salonu’nda 09 Nisan 2019 Salı günü düzenlenen konferansa; bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

TG Group Makine Yüksek Mühendisi Görkem ERÖN, YİMTAŞ Mühendislik A Sınıfı İSG Uzmanı Eren AYIK ve Megatrak A Sınıfı İSG Uzmanı Şamil ATEŞ’in konuşmacı olarak yer aldığı konferansta İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanının görev ve sorumluluklarının neler olduğu anlatıldı.

İş Sağlığı ve Uygulamalarının da geniş bir şekilde ele alındığı konferansta İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlarının sahada karşılaştığı zorluklar ve bu zorluklar karşısında uzmanların nasıl davranmaları gerektiği konusunda konuşmacılar öğrencilere deneyim ve tecrübelerini aktardı.

Konferans, soru – cevap kısmının akabinde katılımcılara günün anısına teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

İş Sağlığı Güvenlik KLÜ

“TÜRKİYE'DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ