Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/04/2019 14:55:29 - 12/04/2019 14:55:29 - 12500 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Sağlık Yüksekokulu tarafından “Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Mezuniyet Sonrası Çalışma Alanları ve Kariyer İmkânları” konulu seminer düzenlendi.

II. Merkezi Derslikler Binası II No’lu Konferans Salonu’nda 12 Nisan 2019 Cuma günü gerçekleşen etkinlikte; Büşra Düzyol Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Büşra DÜZYOL, öğrencilere meslek hayatlarında karşılaşabilecekleri güçlükler ve çalışma koşulları hakkında bilgiler verdi.

Diyetisyen Büşra DÜZYOL diyetisyenlerin görevleri, mesleğin gerektirdiği özellikler, yeni mezun diyetisyenlerin karşılaşabileceği güçlükler, çalışma ortamı ve koşulları hakkında açıklamalarda bulundu. Akabinde “Alkali Diyet” konulu sunumunu yaptı. “Alkali diyet diğer diyet türlerinden farklı olarak karbonhidrat, protein, yağ dengesine göre değil; vücuttaki asit-baz dengesini temel alarak düzenlenmektedir” diyen DÜZYOL, alkali diyetin adımlarını anlattı.

Seminer, soru – cevap kısmının ardından Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN’ın Diyetisyen Büşra DÜZYOL’a katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi.

Beslenme ve Diyetetik Kariyer İmkanları KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜNDE MEZUNİYET SONRASI ÇALIŞMA ALANLARI VE KARİYER İMKÂNLARI” KONUŞULDU
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.