Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/04/2019 17:16:41 - 12/04/2019 17:16:41 - 12819 Okunma

Hukuk Fakültesi Dekanlığı tarafından “Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Yargının Üç Sacayağında Kariyer Basamakları” konulu söyleşi programı, 11 Nisan 2019 Perşembe günü 2. Merkezi derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz öğrencilerinin derslerde aldıkları kuramsal bilgileri gerçek hayatla birleştirmeleri, iletişim becerileri kazanmaları, özgüvenlerini geliştirmeleri ve meslekleri her yönüyle tanıyıp doğru hedefler belirleyerek kendilerine uygun mesleği seçmeleri amacıyla düzenlenen söyleşi programını;  Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencimiz dinledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panele; Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet YELTEPE ve Kırklareli Barosu avukatlarından Hakan GERİŞ konuşmacı olarak katıldı. Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU ise panelin moderatörlüğünü yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan söyleşide Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Ardından Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet YELTEPE ve Avukat Hakan GERİŞ, öğrencilerin merak ettikleri konulardaki soruları cevaplandırarak kariyer serüvenlerindeki anılarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Etkinliğin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN’a ve Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet YELTEPE’ye günün anısına plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU da Avukat Hakan GERİŞ’e plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Söyleşi KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Söyleşi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.