Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/04/2019 13:22:16 - 15/04/2019 12:38:49 - 7170 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 13 Nisan 2019 Cumartesi günü Kırklareli Merkez’de açılan Bahçeşehir Koleji lansman toplantısına katıldı.

Toplantıya Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN ve il protokolü iştirak etti.

Kırklareli Valisi Osman BİLGİN burada yaptığı konuşmada, dünyanın dönüşümünü iyi anlamak gerektiğini söyledi. Bahçeşehir Koleji'nin Kırklareli'nde açılacak olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Vali BİLGİN, Kırklareli'nin eğitim kenti olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin çok büyük bir ülke olduğunu vurgulayan BİLGİN, "Bugün özel hastanesi olmayan nadir illerden biriyiz. Özel okulu olmayan nadir illerden biriydik, artık onu açıyoruz" dedi.

Konuşmasında özel hastane ve okulların önemine değinen BİLGİN, "Dünyanın dönüşümünü iyi anlamak gerekiyor. Dünyayı anlamanız için de dünyayı bilmeniz; gezip görmeniz gerekiyor. Ben 57 ülke gezdim. Bu nedenle dünyayı iyi algılıyor ve biliyorum. Bahçeşehir Koleji'ni de bu açıdan çok önemsiyorum. Bahçeşehir Koleji eğitime ciddi katkı sağlamakta. Kentimize ciddi bir katkı sağlayacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin YÜCEL, Türkiye'nin her yerine ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem DAĞ ise çalışmalar hakkında teknik bilgiler verdi.

Bahçeşehir Koleji Lansman KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ TANITIM VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.