Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/04/2019 12:47:02 - 15/04/2019 12:47:02 - 11872 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu tarafından “Yönetim, Muhasebe ve Raporlama” konulu konferans düzenlendi.

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Ek Hizmet Binası Konferans Salonu’nda 11 Nisan 2019 Perşembe günü gerçekleşen konferansa bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Mali Müşavir Osman DAL, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunu Özlem BOZKURT ve Kadriye ERKAN’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta öğrencilere mezuniyet sonrası kariyer basamaklarında dikkat etmeleri gereken konular ile Muhasebe mesleği hakkında bilgiler verildi. Ayrıca konferansa konuk olarak katılan YKK Metal ve Plastik Ürünleri San. Tic. A. Ş. Finans Direktörü Özdeniz DAL tarafından öğrencilerimize “Yönetim Muhasebesi ve Kariyer” konularında bilgiler paylaşıldı.

Konuşmacılar öğrencilere kendi iş hayatlarından örnekler de vererek tecrübelerini paylaştı. Konferans, konuşmacıların öğrencilere kurumlarında istihdam olanakları hakkında aydınlatıcı bilgiler sunmalarının ardından soru – cevap kısmıyla devam etti.

Konferansın sonunda Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İffet KESİMLİ tarafından katılımcılara günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

Yönetim Muhasebe Raporlama KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“YÖNETİM, MUHASEBE VE RAPORLAMA” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.