Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/04/2019 12:57:18 - 15/04/2019 12:57:18 - 11020 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından “Lojistikte Dijital Dünya” konulu konferans düzenlendi.

10 Nisan 2019 Çarşamba günü Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon’da gerçekleşen programda Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş. Kurucu Başkanı Asım BARLIN, mesleki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Gümrük Müşavirliği ile başladığı meslek hayatında bugün gümrük ve dış ticaret danışmanlığı, antrepo ve depolama, uluslararası ve yurtiçi taşımacılık alanlarında hizmet veren dev bir kuruluşa sahip olduklarını belirten BARIN, bugünlere gelmelerinde etik değerler ve itibarın önemli olduğunu söyledi.

Bunun yanı sıra 40 yıllık birikimlerini teknoloji ve bilişimle birleştirerek geliştirdikleri Solmaz GENIUS’un yapay zeka ve derin öğrenme teknolojilerini kullanarak geliştirilen bir gümrük tarifelendirme algoritması ile % 98 doğruluk oranıyla gümrük tarifesi belirleyebildiklerini ifade etti.

Konferans, soru – cevap kısmının akabinde Sosyal Bilimle Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ ve Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cemal ÇEVİK, Asım BARLIN’a katılımlarından dolayı günü anısına plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Lojistik Dijital Dünya KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.