15/04/2019 13:11:28 - 15/04/2019 13:11:28 - 9257 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından “Gümrük Müşavirliğine Giden Yol” konulu söyleşi düzenlendi.

10 Nisan 2019 Çarşamba günü Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salon’da gerçekleşen söyleşide Üniversitemiz Dış Ticaret Bölümü mezunu Gümrük Müşavir Yardımcısı Hatice KIZILTAN, mezuniyetinin ardından mesleğe girişte yaşamış olduğu deneyimleri öğrencilerle paylaştı.

Bu mesleği yapmayı düşünen öğrencilere-e kendilerine güvenmeleri gerektiğini söyleyen KIZILTAN, mesleki bilgilerinin yanında sahip olunan donanımların işverenlere doğru ifade edilmesi gerektiğinin altını çizdi. KIZILTAN Gümrük Müşaviri olmak için gerekli yasal süreçler hakkında da bilgiler vererek soru-cevap kısmında öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Söyleşi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BİLİR’in Gümrük Müşavir Yardımcısı Hatice KIZILTAN’a teşekkür belgesi ve plaket takdiminin ardından sona erdi.

Gümrük Müşavirliği Kariyer Günleri KLÜ

“GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİNE GİDEN YOL” KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ