Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/04/2019 13:25:34 - 15/04/2019 13:25:34 - 10059 Okunma

Üniversitemiz öğrencilerinin kariyer hayatlarına yön vermeleri, iş dünyası ile tanışmaları ve uygulama alanları hakkında bilgi almaları amacıyla düzenlenen 9. Kariyer Günleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından İş Dünyasının Mezunlardan Beklentileri” konulu söyleşi düzenlendi.

11 Nisan 2019 Perşembe günü Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşide Samsung Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Hakan AKMAN, iş hayatında yaşamış olduğu tecrübe ve deneyimlerini öğrencilere aktardı.

Öğrencilere hayatları boyunca asla pes etmemeleri gerektiğini, başarılı insanların zorluklar karşısında pes etmeyen insanlar olduğunu söyleyen AKMAN, insanlarla iyi iletişim kurmanın ve yardımsever olmanın önemine değindi. AKMAN, insanın öğrenmesi gereken ilk dilin tatlı dil olması gerektiğinin de altını önemle çizdi.

Söyleşi soru – cevap kısmının akabinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BİLİR’in günün anısına Samsung Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Hakan AKMAN’a plaket ve teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

İş Dünyası Mezunlar Beklenti KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
"İŞ DÜNYASININ MEZUNLARDAN BEKLENTİLERİ" KONUŞULDU
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.