Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/04/2019 13:53:16 - 15/04/2019 13:53:16 - 11323 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından “MİKRO Yazılım Muhasebe Uygulamaları” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

10 Nisan 2019 Çarşamba günü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Laboratuvarı’nda 13.00 -15.00 ile 15.30 – 17.30 saatleri arasında iki oturum şeklinde düzenlenen seminere; Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berna DÖMBEKCİ ÖZÇELİK ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencileri katıldı.

Mikro Yazılım Eğitim Kurumları Uzmanı İlker BEKDEMİR; Mikro yazılım programının muhasebe derslerinde kullanımına ilişkin detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda Uzman İlker BEKDEMİR; MİKRO Yazılım programının modül yapısı, işleyişi ve raporlama özelliklerini örneklerle anlatarak, iş hayatında bir yazılım bilmenin ve MİKRO'nun yeri ve önemi hakkında bilgiler verdi.

Seminer, soru - cevap kısmının akabinde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berna DÖMBEKCİ ÖZÇELİK’in Mikro Yazılım Eğitim Kurumları Uzmanı İlker BEKDEMİR’e plaket ve teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

Mikro Yazılım Muhasebe KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
MİKRO YAZILIM YENİ NESİL ERP EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.