16/04/2019 15:47:56 - 17/04/2019 15:47:56 - 7930 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Mühendislik Fakültesi tarafından “Sıfırdan Müşteriye Girişimcilik ve WatchX’in Başarı Hikâyesi” konulu konferans düzenlendi.

II. Merkezi Derslikler Binası III No’lu Konferans Salonu’nda 08 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleşen konferansta WatchX – Co Founder Mustafa TÜLÜ, öğrencilere kendi geliştirdiği programı anlattı.

“Risk almak için doğru yaştasınız” diyen TÜLÜ, fikirleri hayata geçirmek için harekete geçilmesi gerektiğine dikkat çekti. TÜLÜ konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Her zaman bir çizginiz olsun. Geliştirdiğimiz programla birlikte dizayn ettiğimiz saati tam 45 farklı ülkeye sattık. Geliştirdiğimiz ürünle alakalı ‘Yılın Girişimi’ ödülü aldık. Yani düşünün küçücük odada bir şeyler tasarlıyorsunuz ve bunu tüm dünya görüyor. İşte bu paha biçilemez bir mutluluk veriyor” diyerek konuşmasını tamamladı.

Konferans, soru - cevap kısmının ardından sona erdi.

Girişimcilik Başarı Hikayesi WatchX KLÜ

SIFIRDAN MÜŞTERİYE GİRİŞİMCİLİK ve WATCHX’İN BAŞARI HİKÂYESİ KONFERANSI DÜZENLENDİ