16/04/2019 13:10:32 - 16/04/2019 13:10:32 - 9328 Okunma

Üniversitemiz öğrencilerinin kariyer hayatlarına yön vermeleri, iş dünyası ile tanışmaları ve farklı uygulama alanları hakkında bilgi almaları amacıyla düzenlenen 9. Kariyer Günleri kapsamında İlahiyat Fakültesi öğrencilerimize yönelik “Bir Din Hizmeti Alanı Olarak Vaizlik” başlıklı bir seminer gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığı ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde organize edilen seminerde Üsküdar Müftülüğü Baş Vaizi Fatma BAYRAM öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon’da 10 Nisan 2019 tarihinde yapılan seminer programına; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdüsselam ARI, fakülte akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Üsküdar Müftülüğü Baş Vaizi Fatma BAYRAM seminerde vaizlik mesleğindeki kariyer fırsatlarını öğrencilerle paylaştı. Etkinlik, teşekkür belgesi ve hediye takdimi ile sona erdi.

Seminer KLÜ

BİR DİN HİZMETİ ALANI OLARAK VAİZLİK SEMİNERİ