Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
16/04/2019 09:52:20 - 17/04/2019 09:52:20 - 9404 Okunma

Üniversitemiz öğrencilerinin kariyer hayatlarına yön vermeleri, iş dünyası ile tanışmaları ve farklı uygulama alanları hakkında bilgi almaları amacıyla düzenlenen 9. Kariyer Günleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen kariyer seminerinde Demirköy Kaymakamı Kerem YENİGÜN, öğrencilerimizle buluştu.

11 Nisan 2019 Perşembe günü 2. Merkezi derslikler Binası 4 No’lu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer etkinliğini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY,  akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz dinledi.

“Mülki İdare Amirliği: Kariyer Yolculuğu” konulu seminerde Üniversitemiz öğrencileri ile bir araya gelen Demirköy Kaymakamı Kerem YENİGÜN, kaymakamlık mesleği hakkındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. YENİGÜN, kaymakam olmak isteyen bir bireyin, sosyal bilimler alanında başarılı olmaları, yönetici özelliklere sahip, sürekli kendini geliştirme çabası içinde olan kimseler olmaları gerektiğini ifade ederek Kaymakam olmak isteyen bireylerin bu özellikleri göz önünde bulundurmalarını işaret etti. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan YENİGÜN, keyifli bir seminer olduğunu belirterek dinleyicilere teşekkür etti. 

Etkinliğin sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY, Kaymakam Kerem YENİGÜN’e teşekkür ederek günün anısına plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

KLÜ Kaymakamlık Seminer

Facebook Twitter Google Plus
DEMİRKÖY KAYMAKAMI YENİGÜN, KAYMAKAMLIK MESLEĞİNİ ANLATTI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.