Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/04/2019 11:17:43 - 18/04/2019 11:17:43 - 14606 Okunma

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi tarafından akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizde proje kültürü oluşturmak ve ülkemizde bilimsel ve teknolojik gelişmenin dinamiğini oluşturacak bilim insanlarını teşvik etmek amacıyla “Kırklareli Üniversitesi IV. Proje Pazarı”  organizasyonu düzenlendi.

Kayalı Kampüsü Çarşı Fuaye Alanı’nda 17 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte akademisyen ve öğrencilerimiz, fikirlerini ve projelerini görücüye çıkardı.

Üniversitemizden çıkacak olan sanayiye uygulanabilirliği yüksek projeler ve buluşlar tespit edilerek Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının devam etmesi açısından son derece önemli olan “Proje Pazarı” nın açılışını, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer AKGÜL ile Kırklareli Bilim Sanayi ve Teknoloji Şube Müdürü Savaş ERDEN birlikte gerçekleştirdi.

Etkinliğin açılışında konuşan Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, katılımın bir önceki seneye göre arttığını belirterek bu yıl Sosyal Bilimlerin de dahil olmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Geliştirilen projelerin Üniversitemiz açısından önemini vurgulayan ŞENGÖRÜR, bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Proje Pazarı” na 51 projenin katıldığını vurgulayarak projelerin kalitesinin her yıl daha fazla arttığını söyledi. Prof. Dr. ŞENGÖRÜR konuşmasını “Başta Teknoloji Transfer Ofisi çalışanları olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor; seneye daha çok proje ve katılımla buluşmak üzere hayırlı olmasını diliyorum” diyerek bitirdi.

Konuşmanın ardından kurdeleyi keserek projeleri gezen ŞENGÖRÜR, proje sahibi akademisyen ve öğrencilerden bilgi aldı.

Sergide yer alan proje isimleri için TIKLAYINIZ.

Proje Pazarı Teknoloji Transfer Ofisi KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ “IV. PROJE PAZARI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.