18/04/2019 10:33:01 - 18/04/2019 10:33:01 - 9420 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi’nden oluşan Trakya Üniversiteler Birliği’nin 2018 yılı 13’üncü Alt Kurul Toplantısı’nda öğrencilere Çanakkale Savaşları’nın tarihini anlatmak ve Çanakkale Savaşı Şehitlerini anmak için alınan karar gereği “Çanakkale Şehitlerini Anma Gezisi” düzenlendi.

TÜB üyesi üniversiteler ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nden yaklaşık 200 öğrencinin katılımıyla 13 Nisan 2019 Cumartesi günü gerçekleşen gezide Üniversitemizi temsilen kafile başkanlığını Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Şube Müdürü Yusuf ÖZMUTLU yaptı.

Öğrenciler Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi (AÇASAM) tarafından görevlendirilen rehberler eşliğinde Rumeli Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Sargıyeri Müzesi, Abide, Morto Koyu, Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay ve Conk Bayırı’nı gezdi.

Çanakkale Anma Gezisi KLÜ

“ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GEZİSİ” DÜZENLENDİ