Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/04/2019 13:57:35 - 18/04/2019 13:57:35 - 11984 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin rol aldığı “5. Geleneksel Çocuk Şenliği” 17 Nisan 2019 Çarşamba günü Rektörlük Kültür Merkezi’nde başladı.

Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, saat 14.00'da başlayan etkinliklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; sağlıklı beslenme, öz bakım, obeziteyle mücadele, teknoloji bağımlılığı gibi konuları çocuk tiyatroları ile eğitici ve eğlendirici gösterilerle öğretti.

Şenlik programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nilüfer ÇEKEN, “Çocuklar bizim yarınlarımızdır” diyerek çocukların gelişimine yönelik olan projede yer almaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. ÇEKEN konuşmasında projede emeği geçen Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanlarına, öğrencilere ve destek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit AKIN ise Türkiye’nin geleceği olan çocukların yüreklerine dokunan anlamlı etkinlikte bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek çocukların eğlence dolu bir gün geçirmesini diledi.

19 Nisan 2019 Cuma günü de devam edecek olan Çocuk Şenliği, 02-03 Mayıs 2019 tarihlerinde Rektörlük Kültür Merkezi Sergi Salonu ve Fuaye alanında saat 16.00’da açılacak “Çocuk Resimleri Sergisi”  ile son bulacak.

Çocuk Şenliği KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“5. GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİ” BAŞLADI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.