Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/04/2019 16:21:30 - 18/04/2019 16:21:30 - 14990 Okunma

Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 ve 12. Sınıf öğrencileri okul öğretmenleri; Bahar Deniz TANIR, Vaadettin AKBAYRAK ve Timur AKCAN nezaretinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Kırklareli Üniversitesini tanıtmak, üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette öğretmen ve öğrenciler Üniversitemiz Merkez Kampüsünü gezerek Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evren ÇAĞLARER ve birim yetkililerinden bilgi aldı.

16 Nisan 2019 Salı günü Lise son sınıf öğrencisi 20 öğrenci, 17 Nisan 2019 Çarşamba günü de 11. Sınıf öğrencisi 10 öğrenci olmak üzere 30 öğrencinin katıldığı ziyarette öğrencilere üniversitemizin eğitim - öğretim ve araştırma - geliştirme çalışmalarının yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür - sanat ve sosyal imkanları da anlatılarak üniversitemizle ilgili merak ettikleri sorulara cevap verildi.

Öğretmen ve öğrenciler ayrıca Merkez Kampüs içerisindeki fakülte binaları, sınıf ve laboratuvarların yanı sıra Merkez Kütüphane ile Yemekhane Binasını da gezdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Öğrencilerle Buluştu

11 Nisan Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı’na yapılan ziyarete Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR de katıldı. Lise öğrencilerinin Üniversitemizi ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, henüz lise eğitimi devam ederken üniversite ortamını yerinde görmenin, eğitim öğretimin yanında teknik ve sosyal imkanlarla ilgili bilgi sahibi olmanın aday öğrencilere yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde farklı bakış açıları ve motivasyon sağlayacağını söyledi. 

Ziyaretin ardından Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri üniversite gezisinin kendileri için çok faydalı geçtiğini belirterek, geziye imkân tanımasından dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

Ziyaret Gezi KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
MİMAR SİNAN MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ GEZDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.