19/04/2019 13:47:35 - 19/04/2019 13:47:35 - 10860 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından “Üniversite’den Gökyüzüne: Kırklareli Üniversitesi’nin Havacı Mezunları” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

9 Nisan 2019 Salı günü Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salon’da düzenlenen söyleşiye Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı mezunları ve Havacılık sektörü çalışanları Abdullah ÖLKÜ, Buse YAVUZ ve Hivda PERİHAN, konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar, mesleğe giriş süreçleri ve meslek hayatlarında karşılaştıkları durumları öğrencilerle paylaştı. Üniversite’de alınan derslerin mesleki alanda çok önemli olduğuna vurgu yapılan söyleşide özellikle yabancı dil öğrenmede konuşma pratiğinin gerekli olduğunun altı çizildi.

Söyleşi, soru - cevap kısmının akabinde Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ferit DEMİRBAY’ın Abdullah ÖLKÜ, Buse YAVUZ ve Hivda PERİHAN’a plaket ve teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

Havacılık Söyleşi KLÜ

"ÜNİVERSİTE’DEN GÖKYÜZÜNE: KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ’NİN HAVACI MEZUNLARI" KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ