24/04/2019 11:29:13 - 24/04/2019 11:29:13 - 7970 Okunma

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından “Yazma Eserler Üzerine” konulu konferans düzenlendi.

22 Nisan 2019 Pazartesi günü I. Merkezi Derslikler Binası Fen – Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Orhan BİLGİN’in katılımıyla gerçekleşen konferansta yazma eserler hakkında bilgiler verildi.

Prof. Dr. Orhan BİLGİN, elle yazılarak ortaya koyulan her çeşit kitap, mektup, levha ve belge türündeki eserlere yazma eser denildiğini hatırlattı. BİLGİN, konuşmasında öğrencilere nasihatlerde de bulunarak, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinin “Yazma Eserler” ile ilgili mutlaka araştırma yapması gerektiği ve bu alanda iyi bir bilgiye sahip olması gerektiğini vurguladı.

Konferans, soru – cevap kısmının akabinde sona erdi.

Yazma Eserler Konferans KLÜ

“YAZMA ESERLER ÜZERİNE” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ