Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
24/04/2019 12:04:40 - 24/04/2019 12:04:40 - 12663 Okunma

Üniversitemiz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl 5’incisi düzenlenen ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin gönüllü olarak rol aldığı “Geleneksel Çocuk Şenliği Programı” programı, ikinci gün etkinlikleri ile 19 Nisan 2019 Cuma günü sona erdi.

Etkinlikte konuşan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; beslenme, sağlıklı yaşam, yardımlaşma ve paylaşma konularını; tiyatro, dans, müzik gibi sanatsal etkinlikler yoluyla öğrenme ortamlarını eğlenceli hale getirerek öğretmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri olmak üzere; öğretim elemanlarına, etkinliğe destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine, öğretmenlere ve katılımcı çocuklara teşekkür etti.

Rektörlük Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; sağlıklı yiyecekler, hijyen ve diş sağlığı, sağlıklı yaşam gibi konular çocuk tiyatroları, rontlar ile eğitici ve eğlendirici gösterilerle anlatıldı. İki saat süren etkinlik, seyircilerin beğenisini topladı.  

Çocuk Şenliği programı, çiçek takdimi ile son buldu.

Çocuk Şenliği

Facebook Twitter Google Plus
5. Çocuk Şenliği
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.