Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/04/2019 09:04:46 - 30/04/2019 09:04:46 - 12953 Okunma

Üniversitemiz ve Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. arasında öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

26 Nisan 2019 Cuma günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende işbirliği protokolünün imzaları, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu & İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal BAHÇIVAN tarafından atıldı.

İmzalanan protokol ile birlikte Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksekokullarının tüm eğitim programlarındaki öğrenciler, Bahçıvan Gıda’da uygulamalı eğitimlerini yapabilecekler.

‘İşyerinde Eğitim’ Modeli Uygulanacak

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, imzalanan protokol ile “İşyerinde Eğitim” modelinin uygulanacağını belirterek öğrencilerimizin Bahçıvan Gıda’da bir dönem süresince alacakları uygulamalı eğitimde iş hayatını tecrübe edeceklerini ifade etti. “İşyerinde Eğitim” programının en iyi şekilde tatbik edilmesinin öneminden de bahseden Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, ancak bu şekilde öğrencilerin bu programdan maksimum düzeyde istifade edeceğini ve Kırklareli Üniversitesi’nin Ülkemiz sanayisinin ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün yetişmesine katkı sunacağını dile getirdi. Protokol ile önemli bir adım attıklarına değinen ŞENGÖRÜR, desteklerinden dolayı Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal BAHÇIVAN’a teşekkür etti.

Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal BAHÇIVAN ise, kendisi için çok heyecan verici bir protokole imza attığını anlatarak başladığı konuşmasında İstanbul Sanayi Odası kurumsal kimlikleriyle üniversite-sanayi işbirliğinin ve Türkiye sanayisinin gelişmesi noktasında İstanbul’daki üniversitelerle önemli çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. 

‘İş, Aş Oluşturduğumuz Yer Burası’

“Lüleburgaz ve Kırklareli olmadan ben olamam. Bizim ekmek yediğimiz yer burası. İş, aş oluşturduğumuz yer burası. Bizim için en kıymetli hazine, bu topraklar” diye konuşmasına devam eden BAHÇIVAN, sektörün ve Türk sanayisinin geleceği adına umut vaat eden bir protokole imza attıklarını kaydetti. Israrla ve güçlü bir şekilde işbirliği çalışmasını takip edeceğinin altını çizen BAHÇIVAN, işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.

Bahçıvan Gıda İşbirliği KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ ve BAHÇIVAN GIDA ARASINDA İŞBİRLİĞİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.