30/04/2019 11:42:54 - 30/04/2019 11:42:54 - 13449 Okunma

Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanlığı tarafından Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında “Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi Mesleki Gelişim Eğitimi” düzenlendi.

04 – 27 Nisan 2019 tarihleri arasında belirli günlerde gerçekleştirilen eğitimlere öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi.

8 gün süren eğitimde Remzi KORUKLUOĞLU, “Uygulamalı Temel Proje Yönetimi Eğitimi”, “Erasmus +”, “IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İş Birliği Programı”, “Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı”, “Era-NET/Eureka, ERC Projeleri”; Yasin AKKUŞ, “KOSGEB, Elçilik ve Bakanlık Destekleri” ile “TÜBİTAK” konularında katılımcılara bilgi verdi.

Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaaddin YÜKSEL ise, “Horizon 2020” ve “Marie Curie Actions” konularında sunum yaparak bu alanlardaki tecrübelerini aktardı.

35 öğretim elemanının katıldığı eğitimlerde 54 saat boyunca proje yazma deneyimi de elde edildi.

Proje Geliştirme Mesleki Eğitim KLÜ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PROJE GELİŞTİRME ve KOORDİNASYON BİRİMİ MESLEKİ GELİŞİM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ