30/04/2019 17:25:13 - 30/04/2019 17:25:13 - 10723 Okunma

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanlığı tarafından “Kırklareli Üniversitesi 2019 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci”ne yönelik Üniversitemize rehberlik etmek üzere görevlendirilen Mentör Prof. Dr. Ökten VARDAR, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başta olmak üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve KLÜ Kalite Komisyonu Üyeleri ile bir araya geldi.

Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıda Üniversitemizde yürütülen Kalite Güvence Sistemi çalışmaları kapsamında; kurumsal dış değerlendirme, akreditasyon ve kalite süreçlerine ilişkin konular hakkında bilgilendirme yapılarak kalite konusunda yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

Toplantının ardından Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Mentör Prof. Dr. Ökten VARDAR’a Mühendislik Fakültesi Laboratuvarlarını gezdirdi.

Kalite KLÜ Toplantı

KALİTE KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ