08/05/2019 11:31:41 - 08/05/2019 11:31:41 - 8464 Okunma

Üniversitemiz Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KIRK-BAL) Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ tarafından “Balkanlarda Türk-İslam Kültürünün Dünü Bugünü ve Yarını” konulu konferans verildi.

KARAKUŞ, bir dizi konferans için bulunduğu Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yönetici, öğrenci, öğretmen ve halka yönelik olarak verdiği konferansta; Balkanlarda Türk ve İslam kültürünü Osmanlı öncesi, Osmanlı dönemi ve Osmanlı sonrası dönem olmak üzere üç ana başlık altında ele aldı. Her dönemle ilgili görseller eşliğinde ayrıntılı bilgiler verdi.

KARAKUŞ, KIRK-BAL olarak Türkiye genelinde bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceklerini bildirdi.

Balkanlar Konferans KLÜ

“BALKANLARDA TÜRK-İSLAM KÜLTÜRÜNÜN DÜNÜ BUGÜNÜ ve YARINI” KONULU KONFERANS VERİLDİ