17/05/2019 10:42:30 - 17/05/2019 10:42:30 - 11101 Okunma

Bahçıvan Gıda Teknik Direktörü Yalçın ÜSTÜN, İnsan Kaynakları Direktörü Dilek HÜNERLİER ve beraberinde Üretim Müdürü Zekeriya SEKİ, Teknik Müdür Hamit GİRGİN, Ar-Ge Müdürü Öykü GÜVENÇ, Teknik Satın Alma Müdürü Özgür ÖZCAN ve Fabrika İnsan Kaynakları Yöneticisi Sonay KARABUDAK, 16 Mayıs 2019 Perşembe günü Üniversitemiz laboratuvarlarını gezdi.

Üniversitemize kazandırılan teknolojik cihazlar, laboratuvar malzemeleri ve ekipmanlar ile güçlü bir yapıya kavuşan laboratuvarlar bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen ekip, Üniversitemiz laboratuvarlarında ürün ve proje geliştirmek için istişarelerde bulundu.

Gezi sırasında birim sorumluları tarafından laboratuvarlarda yapılan analiz ve ölçüm hizmetleri hakkında da bilgiler verildi

Bahçıvan Gıda Laboratuvar Gezi KLÜ

BAHÇIVAN GIDA, ÜNİVERSİTEMİZ LABORATUVARLARINI GEZDİ