Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/05/2019 11:56:20 - 21/05/2019 11:56:20 - 13255 Okunma

Hakkari Derecik İMKB Çok Programlı Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencileri okul öğretmenleri; Özgür SONKAYA, Mutlu Reyhan MOROĞLU ve Elif TANRIKULU nezaretinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Kırklareli Üniversitesini tanımak, üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette öğretmen ve öğrenciler, Üniversitemiz Merkez Kampüsünü gezerek birim yetkililerinden bilgiler aldı.

20 Mayıs 2019 Pazartesi günü 21 öğrencinin katıldığı ziyarette öğrencilere üniversitemizin eğitim - öğretim ve araştırma - geliştirme çalışmalarının yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür - sanat ve sosyal imkânları da anlatılarak üniversitemizle ilgili merak ettikleri sorulara cevap verildi.

Öğretmen ve öğrenciler ayrıca Merkez Kampüs içerisindeki fakülte binaları, sınıf ve laboratuvarlarına ek olarak Merkez Kütüphane ile Yemekhane Binasını da gezdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Öğrencilerle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, ziyaret kapsamında ilk kez Hakkari dışına çıkan öğrenciler ile Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda buluştu.

Öğrencilerin Üniversitemizi ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Üniversite ortamını ilk kez yerinde gören öğrencilere Üniversitemiz birimleri ile teknik ve sosyal imkanları hakkında bilgi verdi. ŞENGÖRÜR, ziyaretin öğrencilere motivasyon kazandıracağını söyledi.

Ziyaretin ardından Hakkari Derecik İMKB Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Üniversite gezisinin kendilerine çok faydalı olduğunu belirterek kendilerine farklı bakış açıları kazandırdığını ifade etti.

Lise Gezi KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
HAKKARİ DERECİK İMKB ÇOK PROGRAMLI LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ GEZDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.