30/05/2019 09:32:50 - 23/05/2019 09:08:09 - 8600 Okunma

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN ve Kırklareli Asliye Ceza Hâkimi Tahsin YILMAZER, yapımı devam eden III. Merkezi Derslikler Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker TULGA, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU, Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seçkin YAVUZDOĞAN ve Hukuk Fakültesi Sekreter V. Kenan SEZEN’in de iştirak ettiği incelemelerde, KAPAĞAN devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerin ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN’ı makamında ağırladı.

Hukuk Fakültesi İnceleme KLÜ

KIRKLARELİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI KAPAĞAN, III. MERKEZİ DERSLİKLER BİNASI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU