22/05/2019 14:54:34 - 23/05/2019 14:54:34 - 11564 Okunma

Kofçaz Atatürk Ortaokulu 7. ve 8. sınıf öğrencileri okul öğretmenleri; Cengiz YILDIRIM, İsmail ESER ve Jülide KAYNAR nezaretinde Üniversitemizi gezdi.

Üniversitemiz Toplumsal İlişkiler Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Arzu Akar GENÇER organizasyonluğunda Kırklareli Üniversitesini tanımak ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette öğretmen ve öğrenciler, Üniversitemiz Merkez Kampüsünü gezerek yürütülen eğitim – öğretim faaliyetleri, sosyal ve kültürel yaşam hakkında birim temsilcilerinden bilgiler aldı.

22 Mayıs 2019 Çarşamba günü 38 öğrencinin katıldığı ziyarette Merkez Kampüs içerisindeki fakülte binaları, sınıf ve laboratuvarlarına ek olarak Merkez Kütüphane ile Yemekhane Binaları tanıtıldı.

Ortaokul Ziyaret KLÜ

KOFÇAZ ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ GEZDİ